ANUNȚ IMPORTANT
 
ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE OMEC 4549/2020 PE PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ SE SUSPENDĂ ÎNSCRIERILE ȘI ORGANIZAREA CONCURSULUI DE OCUPARE A POSTURILOR/CATEDRELOR DIDACTICE VACANTE/REZERVATE
 
 
 
Având în vedere punctul 34 din OMEC nr. 4302/2020:
34. La articolul 65, după alineatul (16) se introduc două alineate noi, alineatele (17) și (18), cu următorul cuprins:
„(17) Candidații care depun cereri de înscriere, conform alin. (1), însoțite de fișe de înscriere și cărora li se înregistrează datele de înscriere, conform alin. (5), într-un județ sau în municipiul București, se prezintă la proba scrisă în județul în care li s-au înregistrat datele în sistemul informatic.
(18) Candidații care solicită repartizarea pe posturi didactice/catedre vacante/rezervate în alt județ sau în municipiul București, în care nu a susținut proba scrisă, depun cereri în acest sens, în perioada prevăzută în Calendar, la inspectoratul școlar din județul/municipiul București în care solicită repartizarea și informează, în scris, inspectoratul școlar din județul în care a susținut proba scrisă.” 
 
NU MAI ARE SENS INSCRIEREA CANDIDATILOR IN 2 SAU MAI MULTE JUDETE. ACOLO UNDE SE INSCRIE SUSTINE PROBA SCRISA. 
DUPA SUSTINEREA PROBEI SCRISE CANDIDATUL SE POATE ORIENTA IN CE JUDET DORESTE SA SE REPARTIZEZE .
 NU ARE SENS CA UN CANDIDAT SA DEPUNA 2 SAU MAI MULTE DOSARE IN JUDETE DIFERITE.
 

Inscriere 18-29 iunie 2020 INTRE ORELE 10.00-15.00  LA SEDIUL ISJ MEHEDINȚI

Proba scrisă 15 iulie 2020

Cadrele didactice care au participat la concursul național de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate în ultimii 3 ani vor transmite DOAR cererea de înscriere pentru sesiunea 2020 a concursului pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cerere înscriere titularizare 2020