Descarca / Vizualizeaza

Descarca / Vizualizeaza

Stimați părinți, dragi colegi și iubiți elevi


Septembrie înseamnă începutul școlii, preocuparea pentru educație și speranțe legate de destine.
Valențele noului an școlar trebuie să se contureze sub semnul conceptului de zbor. Despre aripile strânse și pe care acum nu le cunoașteți, dar care se vor desface larg.
Acum, la început de drum, vă dorim dragi colegi, stimați părinți și iubiți elevi să aveți încredere, respect și implicare pentru o reușită care va depinde mereu de calitate și eficiența educației, de lumea școlii, în esența ei.

Inspector Scolar General

Prof. Ion Alin Tomoescu

 

WhatsApp Image 2023 09 10 at 18.45.23

Anunt

Anunt

Descarca

 ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR
admiși la proba scrisă a examenului național de definitivare în învățământ –sesiunea 2023

 

Proba scrisă a examenului de definitivare în învățământ – sesiunea 2023 va avea loc în data de 19.07.2023 în centrul examen organizat la COLEGIUL NAȚIONAL PEDAGOGIC „ȘTEFAN ODOBLEJA” DROBETA-TURNU SEVERIN, str. Crișan nr. 48.

 

• Accesul candidaţilor în centrul de examen la proba scrisă se face în intervalul 7,30 - 8,00, pe baza actului de identitate valabil - carte de identitate, carte de identitate provizorie sau buletin de identitate - ori, în lipsa acestuia, pe baza paşaportului în termen de valabilitate.
• Ora de începere a examenului, ora 9.00;
• Durata examenului - 4 ore de la momentul primirii subiectelor

 

Celebrăm azi și Ziua Culturii Naționale , dar, în special, ziua de naștere a „poetului nepereche”, Mihai Eminescu.  Geniul eminescian este ca un continuu și inepuizabil domino, care răstoarnă o multitudine de percepții, care acaparează și care reușește să fie nou, să fie util, să fie interesant pentru generațiile care-l redescoperă de pe băncile școlii până la finalul vieții. Mihai Eminescu, poetul național a fost celebrat cu prețuire de preșcolarii și cadrele didactice de la Grădinița nr. 22 în cadrul proiectului „Copiii despre Eminescu”, alături de elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”. De asemenea, starea de sărbătoare, de prețuire a operei poetului a continuat cu activitatea elevilor Colegiului Național „Gh.Țițeica” în parteneriat cu Biblioteca Județeană „I.G.Bibicescu”.

 

                                                                                      Inspector școlar,

                                                                                     prof. Grațiela Chiriș

 

WhatsApp Image 2023 01 16 at 13.19.09

WhatsApp Image 2023 01 16 at 13.23.34

WhatsApp Image 2023 01 16 at 13.23.43